Armastatud raadiohääl teeb teledebüüdi Eesti vaadatuimas teleseriaalis

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Kraus
Kristiina Kraus Foto: Mario Mesi

Raadio Elmar hommikuprogrammi saatejuht Kristiina Krausi sügistuuled toovad kaasa põnevad väljakutsed. Punapäist iludust võib näha Eesti vaadatuima teleseriaali «Pilvede all» uues hooajas. Uurisime Kristiinalt, kuidas sai alguse koostöö Eesti telemaastiku ühe säravama produtsendi Toomas Kirsiga ja kas nüüd on süda jäädavalt televisioonile antud.

Kuidas sai alguse teie koostöö Toomas Kirsiga?
Kohtusime Toomas Kirsiga alles võttepaigas ja minuga suhtles varem Merli Kutsar.
Muljed kohtumisest ja kogu võttepäevast on väga head ja kindlasti üks paremaid kogemusi, kuna sain mängida vastamisi ühe parima meesnäitlejaga, mida Indrek Sammul ka loomulikult on.

Kas olete eelnevalt kokku puutunud näitlemisega?
Olen varem olnud nii seriaalides, lühifilmides kui ka mängufilmides peamiselt taustanäitleja, kuid on olnud ka sõnalisi rolle lühifilmides. Osalenud reklaamides ka, kuid peamiselt siis välismaa projektides, mille casting'uid korraldavad siinsed agentuurid.

Kristiina Kraus / Mario Mesi
Kristiina Kraus / Mario Mesi Foto: Marko Mesi

Mis on kõige suurem väljakutse ja eneseületus uues rollis?
Suurim eneseületus oli mängida professionaalse näitleja ja lavastaja vastas. Aukartus tuli alla suruda, endasse uskuda, keskenduda ette antud rollile ja teha oma töö nii ära, et ka teistel on mugav minuga koostööd teha.

Kas jätkate Elmari saatejuhina või on süda täielikult «ära antud» telemaailmale?
Ma kindlasti jätkan raadio Elmar hommikuprogrammi saatejuhina, kuna ma tõesti naudin oma tööd.

Kristiina Kraus / Mario Mesi
Kristiina Kraus / Mario Mesi Foto: Marko Mesi

Kas n-ö raadioinimesena olete ka kirglik televaataja - millega sisustate enda vabasid hetki?
 Olen kirglik televaataja ja hindan Eesti telesaadete ja sarjade taset väga heaks ja seda ka võrreldes näiteks välismaa saadete ja sarjadega, mida samuti vaatan. On palju häid saatejuhte ja ka näitlejaid, kes oma tegevusega mind inspireerivad ja seda ka Eestis. Kui vähegi vaba aega pere ja töö kõrvalt jääb, siis tõesti mul on neil hetkedel siis käsil kas mingi uus projekt või tegevus, mis on seotud kas näitlemise või võttel viibimisega. Selline vaba aja kasutus on minu jaoks parim ja arvan,et rikastab ka mu põhitööd.

Kas osa saada projektis «Pilvede all» muutis Teie kujutlusi saate telgitagusest?
«Pilvede all» projektis osalemine ei muutnud minu kujutlusi saate telgitagusest ja vastas ootustele. Olen varem väga erinevatel võtteplatsidel olnud ja üllatusi ei tekkinud, kuid loomulikult jäi kõikide kohalolijate professionaalsus silma ja väga eriline tunne oli olla osaline ühes parimas võttemeeskonnas. Olla ägeda võttetiimi «pundis» ja kaasatud sellises projektis, on iga harrastusnäitleja ja taustanäitleja unistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles