Ümber maailma seilanud abielupaar «Pealtnägijas»: kaks korda ärkasime selle peale, et külmkapp läks põlema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERR

IT-spetsialistid Britt ja Viljar Tulit purjetasid kahe aastaga ümber maailma ning «Pealtnägija» sai kitsaid olusid omal nahal kogeda päev enne maailmareisi lõppu Dirhami sadamas, kui Britt tutvustas saatetiimile Teakita eluruumides valitsevaid olusid.

Isegi lihtne kohvivalamine on merel loksuval paadil paras vägitükk: vahel maandus kausis kokkusegatud pannkoogitainas köögisahtlite vahele või kukkus sootuks terve pliit hingedelt maha.

«Kaks korda ärkasime öösel üles selle peale, et külmkapp läks põlema. Õnneks ta jõudis kärsata nii, et tossu oli kõik täis, aga suurt leeki ei olnud. Oleks leek olnud, siis meil olid tulekustutid olemas, aga nii nagu päästeparvega, nii on ka nendega, et hea kui nad on, aga veel parem, kui neid vaja ei ole.»

Päästeparve õnneks vaja ei läinudki ja Tulitide sõnul ei tundnud nad terve reisi vältel kordagi oma elu pärast tõsiselt hirmu.

Loe Tulitite seiklusest pikemalt Menus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles