Mees lennutas oma vanemad Indiast Floridasse, et nad tema «sõnakuulmatut» naist peksaksid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Devbir Kalsi ja ka abikaasa Gaindi
Devbir Kalsi ja ka abikaasa Gaindi Foto: Facebook / Devbir Kalsi

33-aastane Devbir Kalsi lennutas oma vanemad 67-aastase Jasbir ja 61-aastase Bhupinder Kalsi Indiast Floridasse, et nad peksaksid tema «sõnakuulmatut» naist. 

Devbir Kalsi (33) ja tema vanemad on arreteeritud süüdistatuna peksmises, vangistamises ning lapse väärkohtlemises, kirjutab DailyMail. 

Politsei saabus Devbiri ja tema naise Gaindi majja, kui pekstud ja toas vangis hoitud naine oli oma vanematele helistanud ning rääkinud, et tema abikaasa koos perega väärkohtleb teda.

Florida võimude väitel helistas Devbir oma vanematele Indiasse ning palus neil Floridasse lennata, et nad aitaksid tal oma naisele «mõistust pähe panna».

Vägivaldse mehe naine Gaind lukustati ilma telefonita tuppa. Möödunud reedel sattusid Gaind ja Devbir vaidlusesse ning mees lõi teda ning naise käes olnud imikut mitmeid kordi näkku, kaela ja ülekehasse. Kui Gaind end kaitsa üritas, hakkasid ka Devbiri vanemad naist peksma. 

Politsei arreteeris nii mehe kui ka tema vanemad ning neid ootab Indiasse tagasi saatmine. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles