Karl-Erik Taukar: kõige piinlikum asi, mis mul juhtus nooruses alkoholiga, oli Viljandis...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala. Kerli Kivilaan keskel, Karl-Erik Taukar paremal
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala. Kerli Kivilaan keskel, Karl-Erik Taukar paremal Foto: Erlend Štaub

Karl-Erik Taukar eksperimenteeris alkoholiga esimesena umbes 15-aastaselt ja sõbrad olevat olnud temast kogemuste poolest oluliselt ees.

«Kõige piinlikum asi, mis mul juhtus nooruses alkoholiga, oli Viljandis. Sõitsime seal poistekambada BMX-idega linnas ringi ja siis vanematel sõpradel tuli mõte, et nüüd on aeg teha väike õlu. Seejärel läksime tagasi sadulasse ja sõitsime edasi. Minu jaoks oli alkohol täiesti uus nähtus. Järgmine hetk olime Viljandi bussijaamas, kus oli trikitamiseks hea asfaltplats.

Järgmine hetk, täiesti sirgel teel... Ooteplatvorm oli inimesi täis, sest Tallinna buss oli just tulemas. Siis umbes 40 inimese ees, sirgel teel, keset asfaltplatsi totaalne crash. Siis ma sain aru, et aa, okei, see oli see õlu, mis mõjuma hakkas. See oli minu jaoks täiesti uus kogemus. Ja loomulikult tohutult piinlik,» tunnistas Taukar «Ringvaates».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles