Brad Pitt ja Angelina Jolie taas koos!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Fännide südamed murdusid kui Brad Pitt ja Angelina Jolie - Hollywoodi armastatuim paar - aasta tagasi pärast rohkem kui kümmet koosoldud aastat lahku läks. Nüüd võib olla aga põhjust rõõmustamiseks.

Jolie ja Pitti biograaf Ian Halperin väidab, et seitse nädalat tagasi kohtusid staarid taas esimest korda pärast rasket ja laialdaselt kajastatud lahkuminekut ning viskusid teineteise embusesse, kirjutab Daily Mail.

Paar läks seejärel kõrvaliste pilkude eest eemale ning pidas maha pika, emotsionaalse ja südamest südamesse vestluse, et heita kõrvale kibestumine ja poriloopimine, mis lahkuminekule järgnes.

Mõlemad staarid olevat läbi teinud intensiivse rehabilitatsiooniprogrammi ning saanud palju spirituaalset nõustamist selleks, et alustada uuesti. 

Brad Pitt, Angelina Jolie / Scanpix
Brad Pitt, Angelina Jolie / Scanpix Foto: SCANPIX

Väidetavalt oli üheks lahkumineku põhjuseks Pitti alkoholilembus ja narkootikumide tarvitamine, mis olevat kulmineerunud vägivaldse tüliga tema ja poeg Maddoxi vahel. Ka Pitt ise on tunnistanud, et võinuks varem kasvõi «venelase laua alla juua». Nüüd on Brad aga alkoholist ja narkootikumidest prii ning tegeleb intensiivse emotsionaalse puhastumisega. Selle juurde kuulub ka tehtud vigade tunnistamine ja andeks palumine.

Veidi aega tagasi leppis Pitt ära ka oma kunagise abikaasa Jennifer Anistoniga, kelle ta Jolie pärast hülgas paludes andeks kogu põhjustatud kannatuste ja häbi pärast, mida Jennifer tundma pidi.

Brad Pitt ja Jennifer Aniston
Brad Pitt ja Jennifer Aniston Foto: KIMBERLY WHITE/REUTERS

Nüüd üritavad Jolie ja Pitt aga töötada selle nimel, et neist ja nende kuuest lapsest saaks taas üks perekond. «See oli toksiline. Ma olen rääkinud paljude inimestega nende ümber ja keegi ei uskunud, et nende suhe võiks taastuda. Aga nad mõlemad on jõudnud arusaamisele, et nad on koos õnnelikumad,» räägib Halperin, kelle dokumentaalfilm «Broken: The Incredible Story of Brangelina» jõuab vaatajateni selle aasta lõpus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles