Elu sõit: paar abiellus bussis 13 aastat pärast samal liinil kohtumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / vimeo.com

Osvaldo Jimenez ja Kara Mullins kohtusid New Yorgi M14D bussis 2003. aastal. Nüüd, enam kui 13 aastat hiljem, hüppasid nad samale liinile, et oma lähedaste ning üllatunud pealtnägijate ees üksteisele igavest truudust vanduda.

Osvaldo rääkis ajakirjale People, et tseremoonia ületas tema ootused ja kõik kulges sujuvalt kuigi sõit ise oli kergelt hüplik. «Mul olid 12-sentimeetrised kontsad all ja ma olin kindel, et ma lendan ninali. Aga ma hoidsin elu eest kinni ning kõik oli täiuslik,» räägib pruut.

Foto: Kuvatõmmis videost / vimeo.com
Foto: Kuvatõmmis videost / vimeo.com
Foto: Kuvatõmmis videost / vimeo.com

Kuigi abiellumine ülerahvastatud bussis ei pruugi olla just igaühe unistus, siis selle paari jaoks oli koha valik ainuõige. Osvaldo ja Kara soovisid jagada oma tähtsat sündmust linnaga, mida nad nii väga armastavad. «Meie perekond ja sõbrad teavad, et me üksteist armastame, aga me tahtsime, et kogu New York saaks meie pulmast osa,» sõnas Osvaldo. 

Vaata videost, milline nägi välja nende lõbus abielutseremoonia!

OJ + Kara: A NYC Wedding from Good Peoples on Vimeo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles