Mitte nõrganärvilistele! Noorele naisele pandi festivalil midagi joogi sisse ja tagajärg on hirmutav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Loren Froggatt

Noor Briti festivalikülastaja jagas šokeerivat videot sellest, mis juhtus temaga siis, kui keegi mürgitas tema jooki.

21-aastane Loren Froggatt usub, et keegi pani eelmisel nädalavahetusel Leedsi festivalil midagi tema joogi sisse, kirjutab The Independent.

Aine mõjus naisele rängalt - ta lebas telgis, silmad pahupidi, ja ta oksendas sappi. Loren kaotas kaks korda teadvuse, misjärel tabasid teda krambid.

Loren usub, et kui tema kihlatu poleks sealsamas olnud, oleks ta võinud lämbuda iseenda okse kätte.

Eastwoodist pärit Loren kirjeldas, kuidas ta ootas oma kihlatut Adam Collinsit tualettide lähedal, kui keegi tema tähelepanu hajutas. Naine usub, et just siis libistati tema joogi sisse mingit ainet.

Kulus vaid 20 minutit, kui Lorenile tundus, et kogu maailm keerleb tema ümber ringi.

«Olin pealava lähedal, kui üks mees tuli minu juurde ja küsis, kas saaksin talle välgumihklit laenata. Arvan, et just siis see juhtuski,» ütles Loren. «Mäletan, kuidas mul hakkas äkitselt pea väga kõvasti ringi käima, kuid pärast seda on mu mälus must auk.»

«Kui tagasi telki jõudsime, ütles Adam, et mu silmad on pahupidi. Pissisin ennast täis, kaotasin kontrolli lõua ja keele üle ning hakkasin oksendaama vahust sappi. Siis kaotasin kaks korda teadvuse.»

Loreni elukaaslane on õppinud esmaabiandja ja ta arvas alguses, et naine on lihtsalt purjus. Ta mõistis, et asi on tõsine, kui Loren krambitama hakkas.

Adam keeras Loreni külili, kuna kartis, et naine võib okse kätte lämbuda. «Ma ei tahtnud teda hetkekski üksi jätta,» sõnas Adam, kes nimetas kogu intsidenti traumaatiliseks. 

Loren hoiatas, et inimesed avalikes kohtades alati oma joogil silma peal hoiaksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles