80ndate seksisümbol Tawny Kitaen laseb silikoonid eemaldada, sest need läksid reisima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tawny Kitaen saates Botched
Tawny Kitaen saates Botched Foto: E!

Kaheksakümnendate seksisümbol Tawny Kitaen läks saatesse «Botched», et dr Terry Dubrow ja dr Paul Nassif aitaksid tal rinnapartii korda teha.

56-aastane näitlejanna rääkis saates, et ta oli juba kuulus ja edukas, kui otsustas rindu suurendada.

«See pidi olema miski minus endas, et ma ei tundnud end enesekindlalt. Arvasin, et see lahendab mu probleemid,» seletas Tawny noa alla minemist.

«Ma võin vaid ette kujutada survet, mida Tawny pidi oma karjääri kõrghetkel tundma. Võibolla aitas väike kirurgiline kohendus tal kauem tipus püsida, kuid pean ütlema, et skalpell pole mingi võlukepike,» sõnas dr Nassif.

Tawny Kitaen saates Botched
Tawny Kitaen saates Botched Foto: E!

Tawny operatsioon mitte ainult ei läinud nässu, vaid talle pandi ka valed implantaadid.

«Viies ja kuues opp olid need, kus asjad hakkasid väga viltu minema. Kui olin teadvuseta, rakendasid arstid omaloomingut ja panid mulle implantaadid, mida arvasid mulle sobivat,» meenutas Tawny. «Läksin tagasi arstide juurde, sest need olid liiga suured! Nad ütlesid, et hästi, võtame need välja ja paneme väiksemad. Kuue kuu pärast hakkasid implantaadid läbi alla vajuma. Nüüd on need jõudnud mu roiete alla.»

Tawny üllatas arste sooviga implantaadid täielikult eemaldada.

«Näitlejanna või meelelahutaja tüüpi inimese puhul on väga haruldane, et nad ei taha üldse implantaate. Kuid pärast teatud ajaperioodi on sul nendest ja nende põhjustatud komplikatsioonidest kõrini. Nii et kiidan Tawnyt, et ta tahab neist lahti saada,» lisas dr Dubrow.

Tawny Kitaen on eelkõige tuntud Whitesnake'i muusikavideost «Here I Go Again».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles