Baruto tallipealik tabati purjus peaga autoroolist

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto kaaslaste õlgadel.
Baruto kaaslaste õlgadel. Foto: Reuters / Scanpix

 

Eile õhtul umbes kella kümne paiku õhtul peeti politsei poolt kinni joobeseisundis autot juhtinud oyakata Onoe. Eks komusubi Hamanoshima jäi roolis tukkuma, kui ootas ühel Tokyo kesklinna ristmikul valgusfoori rohelist tuld. Uinuvast juhist teatasid politseile möödasõitnud liiklejad.

Ekspertiis näitas 41-aastase Keishi Hamasu veres kõrget alkoholi sisaldust – 0,64 promilli. Lubatud ülempiiriks on Jaapanis 0,25 promilli.

Onoe tallijuht tunnistas, et jõi oma klubi sponsoritega kohtudes neli kannu õlut ja kolm klaasi veega lahjendatud Jaapani viina Shōchū, kuid lisas, et kohtumisest on möödunud üle kolme tunni.

Homme teatab sumoliidu juhtkond järjekordselt skandaali sattunud süüdlasele määratud karistuse.

Aprilli alguses kaotas ohakata Onoe kokkuleppe skandaali tõttu kolm oma lemmikõpilast ja teda alandati treenerite hierarhias kahe astme võrra. Mees elas väga raskelt üle, et ei suutnud süüdimõistetud Sakaizawat, Shirononamit ja Yamamotoyamat kaitsta.

Tänaseks on Onoe-beya’sse jäänud vaid 8 rikishit, eesotsas ozeki Barutoga

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles