Galerii! TOP 9: Säravad eestlased, kes on sattunud moepiibli Vogue kaante vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nii mõnigi särav eestlane on sattunud maailma moepiibli kaante vahele. Toome teieni need kõige kõigemad.

1. Tippmodell Kätlin Aas poseeris mõned aastad tagasi Ukraina Vogue´s koos Ukraina laulja ja helilooja Eugene Hütziga.
2. E.M.A ridadesse kuuluv modell Alexandra Tikerpuu näitas enda hurmavat ilu Prantse Vogue´s.
3. Eesti nooruke modell Sonja Tomson sattus eelmisel kuul Briti Vogue'i veebiveergudele, sest jäi moeajakirja fotograafile Helsingi moenädalal silma kui stiilne riietuja.
4. Moedisainer Helen Valk-Varavin eksklusiivset loomingut võis näha aastal 2015 Vogue Uncovered pesusoovituste leheküljelt. 
5. Eesti ehtekunstnik Tanel Veenre pääses ajakirja Vogue Briti väljaandesse 2013. aastal - mehe ehete iseloomustamisel kasutatati moeveergudel väljendeid «julged vormid» ning «elavad värvid»
6. Eesti seni kõrgeima lennuga tippmodell Carmen Kass on kaunistanud enda põhjamaise iluga ajakirja esikaant mitmel korral. Aastal 2000 valis ajakiri Vogue ta aasta modelliks!
7. 2010. aastal võisid moegurmaanid Saksamaal näha Raplast pärit noorukest Karmen Pedarut, kes kaunistas kohaliku moepiibli esikaant. 
8. Keraamik Liisu Arro imelist loomingut võib näha septembrikuises Briti Vogue´s.
9. Eesti edukaima moekunstniku Roberta Eineri loomingut hindavad kõrgelt maailma A-klassi kuuluvad staarid. Loomulikult on tema moekollektsioonid läbi käinud ka ajakirja Vogue kaante vahelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles