Kim Kardashian on kaalujärgimisega liiale läinud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Viimasel ajal võib märgata, et Kim on enda vormi ajamisega väga kõvasti vaeva hakanud nägema. Võiks ehk ütlelda, et ülemäära.

36-aastase tõsielustaari Snapchatis ja Instagramis domineerivad pildid treenimisest ja toitumisest ning tema kurvikas keha on kõvasti saledamaks muutunud.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Võib spekuleerida, et talle mõjusid valusalt suve alguses Mehhiko rannas tehtud pildid, mis paljastasid küllaltki realistliku pildi paljusid naisi kimbutavast tselluliidist. 

Kim võttis sel teemal vestlussaates The View sõna väites, et need fotod olid töödeldud ja tegelik olukord pole nii hull. Kuid ta lisas ka, et hoolimata paksust nahast teevad sellised fotod haiget. Sellest tulenevalt hakkas ta treenima koos kulturistist personaaltreeneriga ning väitis, et tundis juba pärast paari nädalat muutust. 

Scanpix
Scanpix Foto: Instagram/Instagram

Trennist saadav heaolutunne võib aga sõltuvust tekitav olla, ning panna üha uusi ja paremaid tulemusi ihaldama. Kas on võimalik, et Kim on treenimise ja toitumisega ehk liiga kaugele läinud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles