Blogijast endine poliitik Mallukas toob oma sünnituse tele-ekraanile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas uues tõsielusaates
Mallukas uues tõsielusaates Foto: TV3

Sel sügisel alustab TV3s uus ja avameelne tõsielusari “Me saime lapse” koos blogija Malluka ja nelja vahva Eesti perega.

Viis julget eesti noort naist ja nende elukaaslased toovad sel sügisel ekraanile oma lapsesaamise loo. Siin on palju vaeva ja valu, kõhklusi ja kahtlusi, kuid veelgi rohkem rõõmu ja õnne ning meid kõiki hingepõhjani liigutavaid emotsioone. Nad on esimesed inimesed Eestis, kes toovad nii julge avameelsusega ekraanile oma lapsesaamise loo. Staarblogija Mallukas ja tema elukaaslane Kardo, hiidlased Birgit ja Tõnis, kassapidaja Linda ja laotööline Mario, õmbleja Riina ja logistik Madis ning joogaõpetaja Karina. Kuidas kulgeb sünnitus ja millisteks kujunevad 5 uue ilmakodaniku esimesed elukuud?

Staarblogija Malluka ja autovaruosade laos töötava Kardo perre sünnib saates teine laps. Malluka sünnitusest  sai kohalik meediasündmus, sest naine tegi sünnituse ajal haiglast otselülitusi veebi. Mallukas on inimene, kes on kõigis oma ettevõtmistes erakordselt vahetu ning avameelne.

Uue tõsielusarja „Me saime lapse“ beebid hakkavad sündima juba septembris TV3s!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles