Top 6: Mallukas ja tema kõige «säravamad» mõtted «poliitikast» (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mallukas
Mallukas Foto: Ekraanitõmmis TV3 videost

Blogija Mallukas ehk kodanikunimega Mariann Treimann kirjutab värskes blogipostituses, et on otsustanud kandideerida kohalike omavalitsuste valimisel Nõmme linnaosas Reformierakonna ridades. Mallukas selgitas kandideerimist: «Mulle lihtsalt tundus, et Reformierakond on kuidagi minu vaadetega kõige rohkem klappiv värk. Just nemad tahavad läbi pressida lasteaeda kohatasu kaotamise ja üldse lasteaedasid korda klanida,» Kuigi valmiskampaaniad pole veel tuure üles tõstnud, tutvustame teile Malluka säravamaid mõtteid, mida ta oma blogis on jaganud. 

*Rahakogumisest - Üldse ma tahaks öelda, et tegelikult see raha omamine ja mingite rikkuste kokku kraapimine ei ole mulle oluline. Teiselt küljest räägiks ma vast teist juttu, kui mul sentigi ei oleks. 

*Põhjendus lapsehoidja palkamiseks - Kuna mul ikka natikene emalikke tundeid on, siis tahan ma miskipärast, et tal oleks tore, lõbus ja kellegi sajaprotsendiline tähelepanu. 
*Inimloomusest - Mul on tunne, et inimloomuses on komme muudkui muretseda ja ennast teistega võrrelda ja ennast süüdistada, kui ei tee kõiki asju nii hästi kui teised. Aga teate mis, me oleme kõik inimesed. Igaühel on omad head ja vead, seega ei ole mõtet ennast pidevalt mutta tampida ja vigu otsida. Selle asemel võib keskenduda positiivsetele asjadele.

*Jaanipäevadest - Minu jaoks on jaanid mega lamp püha, vist kunagi tiinekana oli oluline, et issand, mida me jaanidel teeme ja kellega ja kus. 

*Julgetest eestlastest, kes avaldavad arvamust kommentaariumites - uskuge mind, netis on kõik kõvad kraaksuma, aga päris elus ei ole veel keegi vahtinud, öökinud või lahtistesse leekidesse lahvatanud õudsast vaatepildist ;) Julgustan ka mitte ärrituma, kui satute jälle kuskil poolt-vastu argumente lugema. Mis nendest lollikestest ikka sarjata, las nad ka olla. 

* Suhetest - Tegelt on lihtsalt nii, et õige suhe ongi see suhe, mis sulle meeldib. Kui sulle meeldib olla see pingutaja jne, pohh, pinguta kui tahad. Aga siis ära tule ka halama, et nii pole õige, et ei pingutata. Eks vastupidi võiks ka olla. Kõik suhted tegelt laias laastus okid, kuni just kedagi ei peksta.

*Aitamisest - Teate kui tihti on nii, et ma lihtsalt EI VIITSI. Kui hädavajalik ei ole, siis ei teegi, miks peaks, kui ei viitsi. Aga kui on ikka vaja, siis võtan ennast kokku, teen ära ja pärast avastan, et polnud üldse häda midagi ja oleks võind ammu juba asjaga ühele poole saada. Täiskasvanud elu rõõmud, kui ei viitsi, siis tegelikult ju ei pea. Kes meid ikka käskida saab. Sellegipoolest tulen täna mina ja nagu natsakene käsin, et VÕTKE KOKKU JA VIITSIGE.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles