Kriitikanoole all: Evelin Ilvese restoran küsib lihatüki eest üle veerandsaja euro!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Facebook

Restorani Roog perenaine Evelin Ilves kirjutab Naistelehe kolumnis Hiiumaa kõige intensiivsemast ajast, ehk Kärdla kohvikutepäeva nädal, millest ei jäänud ka naine puutumata. Evelin teab aga tarkust, mida keerukam ja kriitilisem on olukord, seda rahulikum tuleb olla. 

Evelin kirjeldab õhtut, mil oli restorani oodata üle saja inimese. Päeval olid end sisse seadnud aga 12-liikmeline pulmaseltskond. 

«Kuna õhtul oli meie hoovis akustiline kontsert ja seega tulemas üle saja külalise, küpsetasime palehigis kooke ja hakkisime lisakoguseid värsket kala, et kontserdikülastajatele oleks midagigi kiiret ja näpu vahelt söödavat olemas,» kirjutab endine esileedi.
«Sooja toidu pakkumine käinuks üle üle jõu, seetõttu panime kontseri ajaks seinale välja lühendatud menüü, mis tekitas nii mõnelegi hiljem meelehärmi.  
Evelin on nördninud sellest, et pulmaseltskonnal jagus aega ja tahtmist oma solvumist sotsiaalmeedias avaldada: «Küll aga jagus neil aega ja tahtmist oma solvumine meie Facebooki-seinal välja elada.»

Elu24 toimetusele jäid silma klientide kommentaarid, kes jagavad pettumust hinna ja teeninduse osas:


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles