Pärnu Kuursaal plaanib esitada Weekend festivalile kahjunõude

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Restoranide ketist on vähe alles – Pärnu kuursaal siiski veel hingitseb.
Pere Restoranide ketist on vähe alles – Pärnu kuursaal siiski veel hingitseb. Foto: Margus Ansu

Pärnu kuursaali ruume rentiv Pärnu Kuursaal OÜ kaalub Weekend Festivali aegsete maja juurdepääsupiirangute tõttu kahjunõude esitamist, kirjutab Pärnu Postimees. 

"Neljapäeval, reedel ja laupäeval ei pääsenud majale ligi. Meil polnud üldse kliente, ainult mõni üksik," rääkis osaühingu juhatuse liige Katrin Kartau.

Kellelt ja kui suure kahju hüvitamist soovitakse, pole veel otsustatud. Kartau peab peasüüdlaseks linnavalitsust, mis festivali tõttu kuursaali juurde minemist piiras.

 Festivali ajal neljapäevast laupäevani ei pääsenud festivalipääsmeta edasi jalgsi Ammende villa poolt mere suunas liikudes. Vaidlus käib selle üle, kas turvameeskond takistas mudaravila poolt kuursaali kõndivaid jalakäijaid.

Tõenäoliselt sõltub kahjunõude edukus tõenditest, mis kuursaalil edasiliikumise takistamise kohta õnnestub koguda, ja summast, mille hüvitamist ettevõte soovib. "Kahju on päris suur, selle suurust ei tahaks ma enne advokaadiga nõupidamist öelda," lausus Kartau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles