Superema Saara Kadak kogemusest Venemaa filmivõtetel: arvasin, et ta pistab mu lapse nahka!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Kadak beebiga
Saara Kadak beebiga Foto: Instagram

Näitleja Saara Kadak kirjutab ajakirja Pere&Kodu kolumnis pöörasest kogemusest Venemaal, kuhu sõitis filmivõtetele, koos viiekuuse tütrega. 

Saara Kadak beebiga
Saara Kadak beebiga Foto: Instagram

"Eelmise aasta talvel tegin Venemaal üht filmi, mis tookord jäi raha ja aja nappuse tõttu pooleli ning mida nüüd kevadel ja suvel lõpetati," kirjutab näitlejanna Saara Kadak. 
Saara, kes oli märtsis ilmale toonud pisitütre, Susanna, otsustas ilma lisajõudusid kaasamata põrutada otse Venemaale filmivõtetele. See osutus aga parajaks katsumuseks, alates lennusõidust kuni võtteplatsini. 
Kuigi Saara kirjeldab Venemaa filmivõtteid maratoni jooksmisega, mille hirmuvalitsejaks oli filmi režissöör, kes sõimas pidevalt kõige ropemate sõnadega või vallandas külma kõhuga inimesi, on Saara õnnelik saadud kogemuse eest.
"Arvasin, et režissöör pistab mu lapse nahka, aga õnneks oli ta sõbralik. Eks näitlejatega pidi ta hästi läbi saama, neid oli tal vaja." kirjutab Saara. 

Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Saara Kadak, Märt Pius
Eesti Vabariigi 98. aastapäeva pidulik vastuvõtt Estonia kontserdisaalis. Saara Kadak, Märt Pius Foto: Erlend Štaub



Näitlejanna on kooselus Tallinna Linnateatri näitleja Märt Piusiga. Näitlejapaari perre sündis Susanna 25. märtsil. 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles