Galerii! Mehed, kes on Laura Kõrgemäe «võrku» langenud (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Modelliagentuuri Invidia omanik Laura Kõrgemäe suhtetandrid on alati olnud kõrvetavad ning pakkunud kõneainet - neiu on ilmselgelt selleks ka põhjust andnud. Eile alanud Weekend festivalil kuroosi enda kaaslase peal välja näidanud Laura on nii mõndagi meest hullutanud. Toome teieni Kõrgemäe kaaslased läbi aegade. 

Andris Biedrins - Laura väisas aastal 2009 USA ja Eesti vahet, et kohtuda oma silmarõõmu, Läti korvpallivõluriga, kes tol ajal mängis NBA ridades. 

Gregor Arbet - Kalev Cramo korvallimeeskonna tähtmängija oli Lauraga kokku-lahku suhtes 2007. aastal. 

Veikko Maripuu - investeerimispankuriga kooselust sündis 2011 aasta veebruarikuus perre Karl Markus. Kuigi Veikko ja Laura jõudsid kihlumiseni, lõppes kooselu noortel üsna ootamatult - Veikko leidis eluarmastuse Laura sõbranna ja naabrinaise näol. 

Erik Karu - Kasiinoärimehe poeg oli eksmissist nii võlutud, et noored teatasid aastal 2014 kihlumisest, mis küll pulmakelladeni ei viinud. Lahkumineku põhjuseid ei selgutanud kumbki osapool. 

Hermes Brambat - pärast Erikuga lahkuminekut võlus hurmav siresäär ära noore teleprodutsendi Hermes Brambati, kes oli aastaid enne romantika algust Laura hea sõber. Suhe noormehega kestis ligi kaks aastat. 

Viljar Paulus - Kevadel teatas Laura sotsiaalmeedias, et on leidnud endale uue silmarõõmu: 
«Parimad asjad juhtuvad just siis, kui neid kõige vähem oodata oskad!»jagas Laura sõnumit värskest armastusest.»
 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles