Justin Bieber süüdistab oma halvas käitumises «katkiseid suhteid»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Vida Press

Justin Bieber kirjutas Instagramis, miks ta tuuri ootamatult pooleli jättis.

23-aastane staar selgitas, et tema suhtumist teistesse mõjutasid «katkised suhted».

«Olen selle teekonna eest teile (fännidele) ülimalt tänulik. Õppimine ja kasvamine pole alati olnud lihtne, kuid teadmine, et ma pole olnud üksi, on olnud liikumapanevaks jõuks,» ütles Bieber.

«Mõnikord olen lasknud ebakindlustel võimust võtta. Lubasin katkistel suhetel dikteerida seda, kuidas inimestesse suhtusin ja kuidas neid kohtlesin. Lubasin kibestumusel, kadedusel ja hirmul oma elu juhtida,» nentis Bieber.

Bieber lisas, et ta on tänulik inimestele, kes aitasid viimastel aastatel tema iseloomu ehitada ja meenutada, kes ta inimesena on.

«Eelnevad otsused ja varasemad suhted ei tohi dikteerida mu otsuseid ja suhteid tulevikus,» sõnas ta. «Ma olen vägagi teadlik sellest, et ma ei saa iialgi täiuslikuks ja teen jätkuvalt vigu, kuid ma ei luba oma minevikul tulevikku mõjutada. Ma ei kavatse oma vigade üle häbi tunda. Tahan olla mees, kes õpib vigadest ja kasvab tänu nendele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles