Norra reality-sarjas osalenud eestlanna: Instagrami postituse eest olen teeninud 600 eurot puhtalt kätte!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Norra reality-sarjas «Paradise Hotel» laineid löönud eestlanna Teele Taresaar rääkis Elu24-le oma tulevikuplaanidest.

22-aastane Teele, kes kolis Norrasse kümneaastaselt, jõudis sarjas poolfinaali ja ta pidas kogemust toredaks, ehkki psühholoogiliselt koormavaks.

«Pidime ikkagi enne ja pärast psühholoogi juures käima, sest intriige oli palju. Meilt võeti telefon ära ja me ei saanud perekonnale helistada. Saime suhelda ainult nendega, kes seal hotellis olid. See oli koormav, aga hästi tore,» rõhutas Teele.

Teele rääkis ka, et tal on bakalaureusekraad majanduses, kuid ta soovib õppida jumestuskunstnikuks. Praegu toob lisatulu sotsiaalmeedia.

«Instagrami kaudu on tekkinud palju võimalusi, eriti pärast seda sarja. Instagrami postituste eest olen saanud raha ja see on väga tore, et kirjutatakse ja soovitakse reklaamida oma tooteid läbi minu,» rääkis Teele. «Ühe postituse eest sain ükskord 600 eurot. Minu jälgijaid arvesse võttes on see päris suur summa!»

Vaata Elu24 videost, mida arvab Teele elust Norras ja Eestis!

A post shared by Teele Taresaar (@teeleta) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles