Vau! Getter Jaanil uus eksootiline välimus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Instagram

24-aastane Getter Jaani, kes hiljuti sõlmis koostöölepingu Universal Music Balticuga, on enne suuremat suvetuuritamist aja maha võtnud, nautides Taimaa ilu. 

Getter on endale vahepeal ägedad afropatsid lasknud punuda ja jagab meeleolukat pilti Instagrami vahendusel. Pildi juures on Getter avaldanud emotsiooni, mida tekitab talle reisimine ja võõraste kultuuride nägemine, aga tunnistab et kodutee on kutsuv:  
«Täna ongi juba viimane õhtu Tais ning varsti olen Eestis tagasi! Mulle väga meeldib reisida, aga see tunne on samuti võrratu, kui hakkad kodu poole tagasi liikuma.»

Getter Jaani / Promo
Getter Jaani / Promo Foto: promo

Hiljuti uue singliga «Something Good» välja tulnud Getter postitas sotsiaalmeediasse üleskutse, «Something Good Challenge», milles kutsub kõiki üles tegema mõne heateo ja seda sotsiaalmeedias jagama, lisades hastagi #somethinggoodchallenge ja kutsuma üles ka oma sõpru ja tuttavaid järgmist heategu sooritama. Getterütleb: «Soovin, et suudaksime kõige negatiivse kõrvalt alati näha ka positiivset ning hindaksime seda, mis meil on. Kohati on kurb vaadata, kuidas me nii kergelt ütleme halvasti ja millegi meeldiva jaoks kogume julgust, et see välja öelda inimestele, kes on meile tõeliselt kallid! Tunnen, et suudame mõelda positiivsemalt ja olla rohkem teineteisele abiks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles