Fotod! 8 imelist Airbnb majutust üle maailma!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb
Airbnb Foto: Instagram

AirbnB on idufirma, milles inimesed pakuvad üksteisele otse teenust ilma firmade vahenduseta. AirbnB öömaja kasutades peab aga arvestama, et see pole tavaline hotell. 

Augustis 2008 asutatud San Francisco idufirma AirBnB pakub usaldusväärset n.ö turuplatsi igaühel oma kodude või vaba kinnisvara pakkumiseks reisijatele, kes tahavad puhata kuskil omapärases kohaliku elaniku toas, reserveerides selle sobivaks arvuks päevadeks veebist või mobiilist. AirBnB lubab, et nende kaudu võib leida nii korteri üheks ööks, lossi nädalaks kui isegi luksusvilla mitmeks kuuks. Elu24 toimetus valis välja need kõige eksklusiivsemad. Vaata ja imetle:

1. Toscana päikest saab nautida ka sellisel viisil. 

2. Kes lapsepõlves ei saanud puu otsas piisavalt ronida, siis selles armsas puuonnis on sul see võimalik. Vaja vaid sõita Taimaale.

3. Seda luksust pakub Maroko. 

4. Kui tahad eriti eksootilist elamust, leiab AirBnB majutusest ka võimaluse nautida kivikõrbe ilu Californias. 

5. Kui tahad elamust telk-majas, siis on selline romantiline iludus ootamas öömajalisi Portlandis.  

6. See puumajake asub Atlantas, mis ootab romantikuid ja «peeterpaanilikke» täiskasvanuid.

7. Kui tahad aga midagi tõeliselt kuninglikku, siis on sul võimalus ööbida Lõuna-Prantsusmaa 19. sajandil ehitatud lossis, mille võlu on isegi kuninganna Victoria nautinud. Lossis avaneb hunnitu vaade Cannes´i ja Grasse´i kohale. 

8. Meie üks lemmikuid on vaieldamatult Rio de Janeiro ekstreemne kodu, mis asub keset vihmametsi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles