Fännid on pahased: kas Grete Kleinil on toitumishäire? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid on pahased: kas Grete Kleinil on söömishäire?
Fännid on pahased: kas Grete Kleinil on söömishäire? Foto: Instagram / greteklein

Telesaatega «Padjaklubi» kuulsaks saanud Grete Kleini kehavormi üle pahandavad sotsiaalmeedias fännid: paljude tüdrukute arvates on Grete liiga peenikeseks läinud ning kommenteerivad, et telestaar näitab halba eeskuju. 

Kui mõnel fännil jagub Grete piltide kohta ainult kiidusõnu, siis mõned kommentaarid on vägagi mureliku sisuga. «Natukene liiga kõhn ei ole juba?» küsib üks. «Mida te kadetsete lambakari, sööge ise vähem,» kirjutab samal ajal vastu teine.

Grete Kleini foto kommentaarium
Grete Kleini foto kommentaarium Foto: Instagram

Grete on ise rääkinud, et ta on eeskujuks paljudele lastele ning teda meedias liiga paksuks või peenikeseks nimetades mõjutab see ka nooremaid. «Nooremaid mõjutavad ka sotsiaalmeedias kajastuvad fotod, mida Grete endast jagab,»  sõnab üks naise jälgija ning sestap on tema foto kommentaariumis sõna võtnud veelgi mitmed hämmingus fännid: «Meenutab juba anoreksiat,» ja «Tõesti liiga kõhna, käevarred tekitavad kõhedust.» 

Grete Kleini foto kommentaarium
Grete Kleini foto kommentaarium Foto: Instagram

Grete Klein 2015. aastal: 

Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Grete Klein fännidega
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Grete Klein fännidega Foto: Meisi Volt

Grete Klein täna, 2017: 

Grete Klein
Grete Klein Foto: Instagram

Grete Klein kommenteerib Elu24-le, et tema ei ole teadlikult mitte kellelegi halvaks eeskujuks: «Alati on kellelgi midagi kommenteerida ning ma ei soovi sellel teemal rohkem peatuda.» 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles