Õed panid püsti stringbikiinide firma ja esimene kollektsioon müüdi läbi päevaga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamfoto
Reklaamfoto Foto: Brändi koduleht

Briti õed, kes tabasid ära, et koduturult on puudu stringbikiinid, on saanud selle äriga hitiks. 25-aastane Olivia ja 28-aastane Charlotte Williams, kes mõlemad elavad Londonis ja töötavad raamatupidajatena, on saanud bikiiniäri püsti panna ilma, et oleksid pidanud selleks päevatöölt vabaks võtma. Üleskasvanud nii, et nad reisisid pidevalt Trinidad ja Tobago vahel, kus elab nende erootikaromaane kirjutav ema, harjusid nad ära sealse hea ujumisriiete valikuga.

Kui stringbikiinid said populaarseks, avastasid õed, et ainus viis sääraseid Inglismaale saada, on maksta hirmkalleid saatmiskulusid kaugelt Austraaliast tellimiseks. Niisiis lõid õed numbrid kokku, töötasid tihtipeale terveid öid, võtsid äri püstipanemiseks laenu ning 8 kuuga saigi nende äri alguse. «Oleme mõlemad töötanud terve see aeg täiskohaga ning tegeleme oma äriga õhtuti ja nädalavahetuseti. Iga päev käime lõunapausil postkontorisse, et tellimusi välja saata, ent siiski hoiame kahte tööd täiesti eraldi. Mõni inimene kasutab enda vaba aega maratoniks treenimiseks, meie müüme bikiine,» rääkis vanem õde Charlotte kohalikule meediale. Lisaks kahe karjääri vahel laveerimisele on naine ka 6. kuud rase ning läheb oktoobris dekreeti. «Plaanin veeta 2. kollektsiooniga hoopis rohkem aega. Vastsündinud magavad palju, ma vähemalt loodan seda,»

Õed on alati tahtnud koos äri teha ning kui nad said tigedaks, et nende soovidele vastavaid bikiine ei pakuta kusagil, oli idee küps. «Olles kasvanud nii, et käisime iga aasta 3 või 4 korda Trinidadis, kus ilusaid bikiine on rademetes,» meenutab Charlotte, «mõelge Rihannale või Trinidadi karnevali kostüümidele. Me saame aru, et meie stiil ei sobi kõigile, ent leiame siiski, et meie bikiinid näevad palju ilusamad kui need, mis rohkem katavad – meie bikiinipüksid teevad pepu ilusaks, samas kui tavalised püksid teevad taguotsa kandiliseks.»

Õdedetandemil polnud mingit eelnevat kogemust disanimisel, enne seda, kui nad kollektsiooniga välja tulid. Sellest hoolimata oli nende esimene bikiinikomplekt pea 24 tunniga väljamüüdud.

Vaata veel pilte siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles