Sensitiiv Helen Kõpp ootab esimesi kliente vastuvõtule!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Facebook

Helen Kõpp on otsustanud osaleda nõiasaates «Selgeltnägijate tuleproov», et salajased anded proovile panna. Kui enne on Helen sensitiivivõimeid sõprade peal katsetanud, siis nüüd on naine valmis jagama enda tarkusi ka teistele. Helen jagab kutset seansile enda sotsiaalmeedia kontol:

«Nii palju kui on inimesi, on ka muresid või lausa rohkem. Seni on olnud mu sõprade ning tuttavate tagasiside mu ennustustesse ääretult positiivne ning see on neid väga aidanud, andnud kas hingerahu, julguse edasi liikuda või aidanud otsust langetada. Seega otsustasin, et püüan aidata veelgi rohkem inimesi. Kirjuta oma mure korral, lepime kokku kohtumise aja ning võta kaasa oma spetsiifiline küsimus, millele vastust soovid tarokaartidelt.» kirjutab Helen Facebookis.

Helen Kõpp on üks osalejatest sügisel startivas nõiasaates. Populaarsesse saatesse olevat naine läinud Kalvi-Kalle soovitusel. Helen on nõiasaatesse kandideerimisest rääkinud, et soovis end lihtsalt proovile panna. Helen tunnistab, et saab vastused küsimustele iseenda seest, kuid vahel kasutab ta ka kaarte ja pendlit. «Mul on olnud kogu aeg mingisugused võimed, et ma näen asju ette ja või tean asju, mida ma ei tohiks teada. Tulin ja mõtlesin, et panen end seekord proovile,» 

Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Instagram

Oma blogis on Helen kirjutanud: «Tõmme sensitiivide poole ja esoteerika poole on mul alati olnud ja see ei ole ju küll midagi uut minu puhul. Aga jap, see oli mul selline omapärane hobi, mida hoidsin pigem enda ja lähedaste sõprade teada. Ei läinud kuskile kekutama, et ou, ma mingi ennustan jne. See oli mu jaoks loomulik asi, mida ei olnud vaja kellelegi näidata. Võib-olla seepärast saidki paljud võõrad inimesed trauma, kui nägid mind seal saate castingul. Tõsiselt, nõiasaade on ikka väga palju rohkem minu teema, kui mingi abielu otsimine,» seletab Helen oma blogis.

Kalvi-Kalle ja Helen / facebook
Kalvi-Kalle ja Helen / facebook Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles