Kanye Westi plaadiesitlusel osales 40 alasti modelli

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West
Kanye West Foto: AP / Scanpix
Räppar Kanye West šokeeris oma uusima plaadi esitlusele kogunenud inimesi, keda ootas ees 40 alasti naist.

West esitles oma neljandat, novembris ilmuvat albumit «808s and Heartbreak» selle nädala teisipäeval Los Angeleses peetud uhke peoga, mille kõmulisim osa olid vaid maske kandnud modellid, vahendab Femalefirst.

«Pärast baari ja DJ’ga alas ootamist suundusime mööda fluorestseerivate tuledega valgustatud sissesõiduteed pimedasse ruumi, kus nägime 40 alasti naist,» rääkis üks plaadiesitlusel käinu. «Enamik neist kandsid imelikke villast tehtud maske.»

«Modellid seisid ruumi keskel, mustad tüdrukud ees ja valged tagapool,» jätkas pealtnägija. «Seejärel mängiti ilma mingi sissejuhatuse või selgituseta kogu album ette.»

Kanye Westi sõnul olid alasti naised performance-kunstnikud, kelle kohalviibimine oli osa kunsti-show’st, mille räppar koos Itaalia kunstniku Vanessa Beecroftiga välja mõtles.

Pärast albumi ettemängimist ilmus 700 fänni ja muusikatööstuse tippude ette ka Kanye ise, kes esitas vihase sõnavalingu plaati negatiivselt hinnanud kriitikute pihta.

«Ma annan neile inimestele hindamiseks tükikesi tõelisest elust,» rääkis West. «See tuleb mu südamest. Mulle ei lähe korda, kas see on kellegi arvates kuum või mitte. Olen siin, et tuua teieni positiivsust, mille üle ei saa kohut mõista – see oleks sama, mis vanaema armastuse üle kohtu mõistmine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles