Füüsikaõpetaja seksis oma õpilasega lennukis! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleanor Wilson
Eleanor Wilson Foto: Facebook

Füüsikaõpetaja lasti lahti pärast seksimist enda õpilasega lennuki tualetis, kui nad olid tagasiteel kooliekskursioonilt. 28-aastane Eleanor Wilson sai intiimselt väga lähedaseks ühe enda gümnaasiumiastme õpilasega ajal, mil nad käisid õppereisil CERNi osakeste kiirendi juures. 

Teel tagasi Ühendkuningriikidesse istus paarike lennuki tagaosas, kuna väidetavalt hoolitsesid nad üheskoos haigeks jäänud õpilase eest. Õpetajaga seksuaalvahekorda nautinud koolipoiss, nimetagem teda Õpilane A-ks, oli enda sõnul joonud viis väikest pudelit veini ning ka preili Wilson ei olnud tema sõnul kaine. Noormees tunnistas, et läks ühes õpetajaga tualetti, kus nad suudlesid ning olid kaitsmata vahekorras. 

Veel hirmsam on see, et õpetaja jätkas nende suhet – noored vahetasid tekstisõnumeid ning käisid koos napsitamas, ka pärast seda, kui koolis läksid lahti kuulujutud. Peagi jõudsid need ka direktori kõrvu, kes noore õpetaja vaibale kutsus. Paraku naine eitas igasugust ebasiivast ja -sobivat käitumist ning mingisugust uurimist ei jätkatud. Siiski jõudis uudis avalikkuse ette 7 kuud hiljem, kuna teine õpilane pani preili Wilsoni ultimaatumi ette, et kui õpetajanna temaga ei seksi, avalikustab ähvardaja tema hämarad teod. Ta saatis preili Wilsonile mitmeid e-kirju, kus teatas, et teab naise suhtest Õpilane A-ga ning on valmis kooli juhtkonnale sellest teada andma. Meilid läksid ka politseile ja kooli ning viimane neist alustas uurimist, lastes enne muidugi vääritu õpetaja lahti. Sel kuul jõudis asi viimaks ka riiklikusse õpetajate distsiplinaarkomisjonini, kus leiti, et Õpilase A tunnistused on usaldusväärsed ning nõustuti tema versiooniga.

Noor õpetajanna puhkusereisil Kanadas / facebook
Noor õpetajanna puhkusereisil Kanadas / facebook Foto: Facebook

Süüdlast ennast komisjoni ees ei olnud, ent väidetavalt oli ta edastanud teate, et kogu lugu on väljamõeldis – mingit suudlemist ja seksimist pole olnud, nad vaid kallistasid mõnel korral. Wilson tunnistas, et nad olid kohtunud ja vahetanud sõnumeid, ent kindlasti mitte polnud nad joonud alkoholi. Sellele räägib vastu aga fakt, et Õpilane A demonstreeris teistele õpetajatele tšekke, mis tõestavad, et nad olid ühel kohtumisel joonud siidrit.

Noor õpetajanna mõistetigi süüdi, Polly O’Malley, kes on komisjoni esinaine, andis kohalikule meediale ka kommentaari: «On tõestatud, et naise käitumine oli sihilik ja jätkus üsna pikka aega, kuigi ta pidi teadma, et tema käitumine on ebasobiv. Pole ühtegi fakti, mis paneks meid uskuma, et Wilson käitis miski sunni ajel niiviisi. Ta polnud aus ning pani toime seksuaalse tooniga pahateo – tõendatult oli ta vähemalt korra oma õpilasega seksuaalvahekorras, mis hõlmas oraalseksi ja vahekorda. Lisaks leidis paneel, et naine julgustas Õpilane A-d nende suhet varjama ning kui õpetajalt endalt selle kohta küsiti, siis ta valetas.»

Kooli ega suguühtesse sattunud õpilase nime ei avalikustata, et kaitsta noormehe identiteeti. Vääritust käitumisest anti teada ka politseile, ent ei ole teada, kas korrakaitsjad on selle suhtes menetlust alustanud. Loe lähemalt DailyMailist.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles