«Top Geari» Richard Hammond kasutab botox´it?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Hammond
Richard Hammond Foto: SCANPIX

Menusaate «Top Gear» saatejuhti Richard Hammondit nähti Londonis toimunud üritusel varasemast siledama nahaga ja vähemate kortsudega.

Oletatakse, et 41-aastane staar lasi endale botox`it süstida, kirjutab Daily Mail.

Londoni Centre for Aesthetic Surgery kirurgi Roberto Vieli arvates võis staar lasta endale lausa operatsiooni teha.

«Fotode põhjal võib väitas, et ta on laskunud silmade ümber nahka pingutada. Samuti on tal kadunud silmade all olnud «kotid» ning silmanurga sügavad vaod,» lausus kirurg.

Vieli sõnul võidi  «varesejalgade» eemaldamiseks botox`it süstida.

Hammondi esindaja sõnul ei ole staar endale iluoperatsioone teinud.

«Tegemist võis olla valguse langemisega nurga alt, mis näitas ta nahka siledamana. See tekitas mulje, et ta näeb noorem välja,» lausus pressiesindaja.

Väidetavalt olevat Hammondil keskea kriis. Oma segadust aga kompenseeris ta sellega, et ostis uue ja kalli Lamborghini Gallardo Spyder  sportauto.

160 000 naela maksnud sportauto on tumerohelist värvi. See olevat sobivas kontrastis Hammondi varasema «mänguasja», musta tooni helikopteriga.

Richard Hammond ja ta naine Mindy abiellusid 2002. aasta mais. Neil on kaks tütart – kümnene Izzy ja seitsmene Willows. Pere elab Herefordshires´is luksuslikus kindluslossis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles