Positivuse avapäeva pahupool: liiga palju alkoholi ja narkootikume tarvitanud neiu vajas kiirabi (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivusel elustati noort tütarlast
Positivusel elustati noort tütarlast Foto: Lugeja foto

Järjestikus 11. Positivus festivali avapäev sai küll päikeselise avapaugu, kuid päikese loojudes tuli välja ka festivali pahupool - kiirabi sai väljakutse randa, kus vajas abi alkoholi ja narkootikume tarbinud neiu. 

Kaks festivalikülastajat, kes naudisid Salacgriva rannal loojunud päikesekumast merd ja randa, tasutaks kostumas päeva viimane bänd, peaesineja Pixies, olid tunnistajaks eluohtlikule olukorrale. Rannal lebas jalutu ja kontaktivõimetuna noor neiu, kes oli saanud alkoholimürgituse. "Läks mööda umbes 10 minutit ja saabusid joostes punases ametimundris kiirabi, kes hakkasid tüdrukut abistama," kirjutavad festivalilised lugeja fotode juurde. 

Info peale uuris Elu24 vetelpäästjalt, mis juhtus. "Noor tüdruk oli tarbinud liiga palju alkoholi ja narkootikume," sõnab mees ja lisab: "Ta jääb vast ellu." Teadaolevalt neiule maoloputust rannal ei tehtud ning temaga kiirustati haiglasse. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles