Kim Kardashian pani enda 4-aastasele tütrele korseti selga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja North West Kuubal
Kim Kardashian ja North West Kuubal Foto: Instagram

Kim Kardashian on langenud kriitikatulva alla, kuna avalikkuse ette jõudsid pildid, kuidas tema ja Kanye Westi 4-aastane tütar North West kannab kleiti, mille ülaosa meenutab korsetti. Fotod tehti selle nädala alguses ning see kujutab ema ja tütart kõndimas New Yorgi tänavatel, Northil on seljas virsikukarva kleidike, mille peal riidest korsett. 

Kim kommenteeris, et kleit vaid näeb välja nagu korsett ja ta ei paneks trimmivat pihavööd kunagi enda tütrele selga: «See kleit, mille ma ostsin, ei ole korsett, vaid lihtsalt imitatsioon. Minu meelest on see nunnu, ostsin selle ühelt disainerilt ja see on vaid kangas, mitte päris korsett.»

North West korsetis / Twitter.com
North West korsetis / Twitter.com Foto: twitter.com

Teadupärast on korsetid disainitud, et seksualiseerida naiseihu ning tihtipeale kannavad neid burleskitantsijatarid. Seetõttu kihabki sotsiaalmeedia, kuna inimesed leiavad, et riie on nii noorele lapsele ebasobiv. Seega tundub uskumatu, et Kim ja Kanye enda lapse niimoodi majast üldse välja lubavad. Inimesed nimelt kardavad, et see võib isegi ahvatleda seksuaalkurjategijaid.

Korsett salendab pihta ja jätab tagumikust suurema mulje. Kim on isegi reklaaminud sotsiaalmeedias waist trainereid – korsetitüüp, mis tõmbab piha eriti kokku ja peaks seeläbi olema tulemuslikum keha vormimisel – ning öelnud, et need on tema liivakellafiguurile kaasa aidanud. See-eest on arstid aga säärast lolluste eest hoiatanud, kuna säärane teguviis on üliohtlik siseorganitele.

Kim Kardashiani salendav korsett
Kim Kardashiani salendav korsett Foto: Instagram

Selline torm sotsiaalmeedias järgneb Kimi äsjasele skandaalile, kus sotsiaalmeediasse lisatud pildi tagataustal paistis laua pealt kokaiinitriipu meenutav valkjas aine. Alguses teatas meediatäht, et tegu on marmorlaua mustriga tema hotellitoast. Peagi aga lükati see ümber, mispeale vabandas Kim, et tegu võib olla ka suhkruga kommidelt, mida ta lapsed olid söönud. «Olge nüüd, ma ei käituks niimood. Mul on ju lapsed ja mul ei ole selline elustiil, pole kunagi olnudki!

Kim Kardashian ja kommipuru marmorlaual./ Snapchat
Kim Kardashian ja kommipuru marmorlaual./ Snapchat Foto: snapchat
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles