Poistebänd "Beyond Beyond" aasta oodatuimast festivalist: "Las trumm kolistab ja bass mürtsub!"

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poistebänd "Beyond Beyond"
Poistebänd "Beyond Beyond" Foto: Sergo Vares

Vaid mõne päeva pärast toimub Baltimaade suurim muusika- ja kultuurifestival Positivus. Tänavu juba 11.ndat korda koguneb Lätti Salacgriva mändide alla tõelised muusikatipud, kes publiku meeled kuumaks kütab. Kaua oodatud festivalil astuvad Pallaadiumi pealaval üles ka mitmed Eesti artistid. Juba reedel rõõmustavad festivalihunte poistebänd Beyond Beyond, kelle loomingust leiab nii indie, hip-hopi, elektroonilise tantsumuusika, jazzi kui ka klassikalise muusika sugemeid, mille kaasaegne puudutus ei jäta kedagi külmaks.

Neli noormeest stardivad Positivus festivalile bändibussiga. Kuigi mõned bändiliikmed naasevad juba õhtul koju tagasi, jäävad aga mõned festivali ja telkalamõnusid nautima. Kuid popmuusika poistebänd pooldab tervislikku eluviisi ja tasakaalustatud toitumist: "Toituma peaks ikka tervislikult. Ise ehk võtame midagi nipet-näpet kaasa aga varasema kogemuse põhjal on teada, et festivalialalt leiab igaüks endale midagi head hamba alla. Enne esinemist on lemmik joogiks klassikaline vesi", mõtisklesid poisid. Poistebändi jaoks ei ole esinemistel kõige tähtsam silmapaistev look, vaid hoopis mugavus ning see jääb igaühe enda otsustada, milles ta end kõige paremini tunneb.

Kohale saabunud muusikafännidele on poistebändil vaid üks soovitus: "Sõnad pähe ja kütame!" ning ega Positivuse helimeestki õrnalt kohelda: "Valjemaks! Las trumm kolistab ja bass mürtsub! (kitarre võib ka peale keerata), naeravad poisid."

"Toredaid esinejaid on palju. Näiteks JP Cooper, ALT-J, Mew, Rae Sremmurd ja Jose Gonzalez," on Beyond Beyond poistebänd veendunud, et kindlasti leiab ka kohapealt palju andekaid artiste keda ka tulevikus kuulata.

Poiste muusikaga saad tutvuda siin:

Copy
Tagasi üles