Kas Ott Lepland on lõpuks naise leidnud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Instagram

Hiljuti tähistas 30. sünnipäeva Maarjamaa üks ihaldatum poissmees Ott Lepland. Kas Oti süda on siiani vaba või leiab mees muusikaloomise kõrvalt aega ka väikeseks romantikaks?

Lauljal austajatest kindlasti puudust ei tule – noored neiud on mehe ümber kui kärbsed! Leplandi on nähtud erinevate sõbrannade seltsis mitmetel üritustel, aga siiani pole muusik kedagi enda pruudiks nimetanud.
Elu24 toimetusele laekus aga vihje tähelepanelikult kodanikult: nimelt oli laulja pealtnägijatele silma jäänud Tallinna Lennujaamas, kus oli ennastunustavalt emmanud brünetti tundmatut kaunitari.
Võtsime Otiga ühendust, et uurida, kas tegu on Oti uue kaaslasega. Ott jäi napisõnaliseks ning ega soovinud praegu seda teemat kommenteerida.

Ott Lepland on eelnevalt antud intervjuudes öelnud, et tema ema ja vanaema kasvatasid teda ning just need kaks naist on tema elus kõige olulisemal kohal. Seega, Oti südant ei ole sugugi lihtne võita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles