Suur ootamine on läbi! Okym & Tiiu Positivusest: "Helimees võtku tööriistakast kaasa, sest kavatseme bassikõllid ribadeks lasta."

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ats Liiv @atzorr

Jube mõne päeva pärast toimub 11. korda Baltimaade suurim muusika- ja kultuurifestival Positivus, kus üles astuvad mitmed maailmakuulsad superstaare, alternatiivmuusika tegijad, rock-, indie-, pop- ja folkartistid.

Okym & Tiiu astuvad üles juba sel reedel Palladiumi laval. Entusiastlikud muusikud ergutavad fänne juba praegu: "Fännidel on vaja valmistuda hüppamiseks, karjumiseks, higistamiseks. Vajadusel võib kodus eelnevalt harjutada. Lükkame energia lakke."

Räppar Okym & Tiiu stardivad Positivusele omas seltskonna autoga. Sarnaselt teistele muusikutelegi pole artistidel kahjuks tiheda töögraafiku tõttu ööseks jääda. Kuid noored ennast sellest heidutada ei lase: "Kindlasti võtame kõigest viimast. Katsume kogeda nii palju, kui võimalik. Põhiline, et oleks lõbus. Rae Sremmurd ja Araabmuzik huvitavad ning tahaks kuulda ka palju Baltikumi artiste. Otseselt lemmikuid ei ole valinud. Tahaks üllatuda ja leida uut soundi või häält."

Lisaks sellele, et muusikud tahavad avastada uusi põnevaid artiste, mahub nende plaani ka kohaliku toidu proovimine. "Ehk leiab midagi, mida pole kunagi varem proovinud," sõnas räppar. Ka riietuse osas ei kavatse noored muusikud tagasihoidlikuks jääda ning hoiavad seda joont, et olla eriline ja silma paista. Muusikud humooritsevad ka: "Helimees võtku tööriistakast kaasa, sest kavatseme koos DJ Audioholicuga bassikõllid ribadeks lasta."

Kuula Okym & Tiiu ühist muusikasinglit:

Copy
Tagasi üles