Unustage jää-ämbri väljakutse! Strippar-Marco näitab ette uue vägiteo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Tasane ehk Strippar-Marco sai tuntuks 2010nda aasta alguses stripparina. Täna ajab ta ka muusikakarjääri.
Marco Tasane ehk Strippar-Marco sai tuntuks 2010nda aasta alguses stripparina. Täna ajab ta ka muusikakarjääri. Foto: Marco Tasane

Emajõe Ateena strippar Marco Tasane näitab videos, et lihased pole tal teps mitte niisama lihtsalt ilu pärast. Nimelt esitati mehele väljakutse teha rööbaspuudel triitsepsisurumist vähemalt 30 kordust.

Läbikukkumise korral pidanuks ta väljakutsujale viima šokolaadi. «Ilmselt väljakutse korraldaja ei teadnud mu suuri võimeid,» naeris Tasane, «kui ma poleks 30 kordust ära teinud, pidanuks ma talle viima kaks Lindti kommikarpi, mille tükihind on pea 15 eurot.» Õnneks jõumees pääses sanktsioonist ja ületas nõutut peajagu, nimelt suutis ta harjutust teha suisa 47 kordust!

Enda sõnul võtab Tasane säärastest rammukatsumistest osa vaid siis, kui tal on huvi ja mõni sõber või tuttav kutsub. Kui väljakutsujaks on võõras, on Tasane resoluutne: «imegu oma kotte!» Sellest olenemata kutsub lihasmägi antud puhul hoopis teisi osalema ja näitama, kas on keegi temast tugevam!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles