TS Laevad: suvel võiks saartele reisida e-piletiga (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Suvel kasvab parvlaevadega reisijate arv hüppeliselt, vältimaks sealjuures tundidepikkust ootamist üldjärjekorras, tasub reisida e-piletiga.

«Praegune praktika näitab, et vähem kui pooled piletid ostetakse e-kanalite kaudu. Sagedased on olukorrad, kus veel kaks päeva enne populaarsemaid päevi on kõikidele reisidele pileteid, mis teeb laevaoperaatorile teenuse planeerimise keeruliseks.  Loomulikult tuleb ette ootamatuid olukordi ja kiiret sõiduvajadust, aga enamikul juhtudel on oma reise võimalik planeerida ja piletit ette osta. Niimoodi saab tagada nii endale kui ka teistele parema reisielamuse,» ütles TS laevad juhatuse esimees Kaido Padar.

E-teenindusest ostetud pilet tagab piletil märgitud reisile eelisjärjekorras saamise ja kiirema pääsu ootealale, sest  sõidukijuht ei pea kassa juures peatuma.  Kui mingil põhjusel ei saa piletil märgitud ajal reisida, siis on hea teada, et ostetud e-pilet hakkab üldjärjekorras kehtima ostu hetkest ja kehtib veel 48 tundi peale soovitud reisi. Piletit on võimalik iseteeninduses muuta kuni 15 minutit enne soovitud reisi toimimist. Juhul kui muudatuse tõttu muutub pileti hind, siis tuleb vahe tasuda.

«E-pileti ost annab ka meile kui teenuse pakkujale parema ülevaate, mis üks või teine päev võib ette tuua ning võimaluse teenindust paremini planeerida, kaasata sadama-alale rohkem inimesi ning vajadusel pidada riigiga läbirääkimisi täiendavate reiside lisamiseks,» lisab Padar.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles