Armastus teeb ilusaks! Grete Klein ja Ergo Kuld naudivad lembehetki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kuld & Grete Klein
Ergo Kuld & Grete Klein Foto: Instagram

Seltskonnakaunitar ja telenägu Grete Klein naudib armurõõme teleprodutsendist kallima Ergo Kulla seltsis. 

Suhe tuli avalikuks aprillikuus, kui Eesti Instagramiprintsess Grete Kleini sotsiaalmeedia kontol olid kadunud kõik ühised pildid politseinikust kallima Pirkkoga. Samal ajal laekusid Elu24 toimetusele kuumad fotod Gretest tundmatu meesterahva embuses.

Grete Klein
Grete Klein Foto: Elu24 lugeja
Grete Klein
Grete Klein Foto: Elu24 lugeja

Kuigi Grete on üritanud enda eraelu kiivalt avalikkuse eest varjata, lekkis info, et uus kallim on tuntud teleprodutsent Ergo Kuld, kellega neiu kohtus seriaali «Padjaklubi» võtetel. Noored naudivad igat koosveedetud hetke nii kodumaal kui võõrsil.

 

#fatandfurious #baldandbeautiful #highwaytohell

A post shared by kullakas (@kullakas) on

 

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on
Grete ja politseinik Pirko suhe tuli avalikuks aastal 2014. „Ta on hästi rahulik inimene, minu vastand selle koha pealt. Mulle pole kunagi meeldinud kontrolliv suhe. Et ma pean teadma täpselt, kus teine käib ja vastupidi, ja me peame alati minema kõikjale koos – pluss armukadedus... Mulle meeldib, kui teine inimene saab aru, et ta ei tohi ega saa kedagi omastada ega orjastada! Ma olen leidnud selle inimese ja nii palju, kui meil on koosolemise aega, me üritame seda nautida. Tavaliselt lebame diivanil, vaatame mõnda filmi või käime jalutamas, jooksmas,“ on Grete Kroonikas Pirkot kirjeldanud.



Elu24 toimetus soovib noortele jätkuvat armastust täis suve!

 

We here #billboardmusicawards #billboardawards2017

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles