Ka Comedy Estonia on kohal! Vaata, kes lahutavad Positivuse kunsti- ja looduse laval meelt!

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristaps Bardziņš

Vähem, kui 10 päeva pärast toimub Lätis Baltimaade suurim muusika- ja kultuurifestival Positivus, mis toob kokku erinevad muusikatipud laiast maailmast ning festivalihundid üle Euroopa. Positivus avaldas lisaks iga lava täieliku esinejate nimekirjale ka kunsti- ja looduse lava talendid, kes kultuurisõpru rõõmustama tulevad. 

Armastatud kunsti- ja looduse lava pakub kolme festivali päeva vältel moderntantsuetendusi, akustilisi esinemisi, luulet, teatri- ja improvisatsioonivaatemänge, tsirkust ning palju muud põnevat. Tänavu suvel astuvad üles kitarri virtuoos Mārtsi Auziini, pianist ja helilooja Platons Buravickis, kes esitavad teoseid Polifauna and Āres. 

Lavale on oodata kunstnikke Tīna Šipkēvica ja Viņa, Agata Meļņikova ning esitlusele tuleb tema projekt Sign Libra. 

Samuti esinevad DJ & VJ duo Kosmodisks, DJ Oriole ja VJ Linda Konone, Mad Ant, Pachamama Beats, DJ Dimdiridū, Kapelmeistars Group ja Läti alternatiivmuusikabänd Sūdi.

Samuti toimuvad mitmesugused imporivsatsiooniteatri etendused, sealhulgas astuvad üles Comedy Latvia ja Comedy Estonia ning Riia improvisatsiooniteater.

Copy
Tagasi üles