Naljanina jäljendab Twitteris Juku-Kalle Raidi

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raid.
Juku-Kalle Raid. Foto: Toomas Huik

Keegi naljanina on otsustanud Twitterikonto Juku_Kalle alt teada anda, kuidas käib elu riigikogus, proovides niimoodi tõenäoliselt jätta muljet, et tema puhul on tegemist ajalehe KesKus peatoimetaja ning Isamaa ja Res Publica Liidus asendusliikmena riigikokku saanud Juku-Kalle Raidiga.

Juku-Kalle Raid ütles täna õhtul Postimees.ee'le, et temagi on sellest kontos kuulnud, kuid ise ta selle tegemise ja seal avaldatud kirjetega seotud pole.

Raid lisas, et ta on küll kontot näinud, kuid ei süvenenud selle sisusse.

«Ega ma ei süvenenud, totter jutt. Kui keegi viskab lolli nalja, siis ma ei oska suhtuda sellesse,» sõnas ta. «Ma ise ei ole sellele mõelnud, et kas kinni panna. Mis ikka teha, võib-olla keegi tunneb ennast seetõttu paremini ja poob ennast üles, kui lasen kinni panna.»

«See peab olema päris loll, kes seda tõsiselt võtab. Päris lolle peab harima haridussüsteem ja see pole minu ülesanne,» lisas ta.

Liba Juku-Kalle teatas 6. aprillil, et ta tegi kohe pulli ja jättis vannet andes enamuse tervitamata.

«Ütlesin ainult «Tere, auväärsed!» Turbad ei saand aru ja plaksutasid,» kirjutas ta.

Järgmisel päeval kell 10 märkas ta täiskogu istungil midagi ootamatut ja seejärel toredat.

«Uskumatud kärsad! Ma olen küll varase stardiga, aga kella kümneks on isegi mul keeruline täis olla,» alustas ta. «Perse! 15 mintsa jäin hiljaks ja juba pidu läbi! Kui istungi keskmine pikkus jääbki 9 minuti peale, siis hakkab mulle siin veel meeldima.»

8. aprill oli naljanina sõnul täis rassimist, sest kabinetti sebis ta madratsi ja Westmannist tõi taksoga 2 kasti Saku Heledat.

«Keegi ei olnud nõus kahevahel mäkke tassima,» selgitas ta.

Samuti mõtles ta välja, kuidas istungitele enam mitte hiljaks jääda.

«Vedasin paela siit kabinetist suure saalini ja sidusin ukselingi külge kinni. Pimesilmi saan kohale,» väitis ta.

Kahjuks selgus seejärel, et keegi keris paela kokku.

Nädal riigikogulasena lõppes naljategijal aga nii: «Tulen kohtumiselt valijaga. Nägin, et mingi tüüp seisab, aga üsna hämar tänav oli ja äkki kohtusin ta rusikaga. Ju ei olnud minu valija.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles