Maailma on tabanud uus trend: õllejooga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllejooga
Õllejooga Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Mehed, kes te ei ole veel avastanud enda jaoks jooga imelist võlumaailma, See lugu on teile!

Nimelt on Londonis laineid löömas uus joogastiil - õllejooga. Jah, te kuulsite õigesti! Tegemist on värske joogastiiliga, milles kasutatakse Vinyasa elemente. Tunnile lisab mekki eriline detail - kogu tunni vältel pead hoidma lähedal õllepudelit! Kogu seda lõbu saab nautida esialgu küll ainult Londonis. Tund on lihtne: pead tegema rutiinseid Vinyasa liigutusi, võtma õllelonksu ja jätkama sujuvaid liigutusi. Õllejooga õpetaja räägib uuest trendist: «Vinyasa jooga on rahustav stiil. Külm õlu annab veelgi suurema lõdvestuse. Inimesed tulevad alguses tundi, on pinges ja ehk isegi stressis. Õllejooga eesmärk on aga lõdvestada ja tekitada heaolu- ja õnnetunnet.»

Vinyasa jooga on dünaamiline joogastiil, kus hingamine ja liikumine on omavahel sünkroniseeritud. Selle joogastiili juured on seotud Ashtanga jooga süsteemiga, aga seeriate ülesehitus varieerub ning on erinev traditsioonilise Ashtanga seeriatest. Läbi pidevalt muutuvate seeriate koged muutuste kasulikkust ja vajalikkust ning õpid neid armastama. Vaata lähemalt videot, kuidas näeb välja õllejooga.
Kõik matile ja terviseks! 



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles