Vähem kui neli nädalat! Vaata järele, kes Eesti ja välismaa artistidest Positivuse festivalil üles astuvad

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krists Luhaers

Baltimaade suurim muusikafestival Positivus pole enam mägede taga ning just nüüd on õige aeg heita pilk peale kõikidele indie-, pop-, folk- ja elektroonilise muusika artistidele ning maailmakuulsatele superstaaridele, kes festivalihuntide meelt lahutama tulevad. 

Festivalil on kolm pealava: neist kõige populaarseim on Lattelecomi lava, seejärel Nordea lava ja Palladiumi lava. Peale selle on festivalialal ka mõned väiksemad lavad: Elektrituba; kunsti ja looduse lava, mis pakub moderntantsuetendusi, akustilisi esinemisi ja luulet, teatri- ja improvisatsioonivaatemänge, tsirkust ja palju muud(just seal astub üles ka pühapäeval Comedy Estonia) ning telklava «Otsetee kinno»(«Shortcut cinema»). Ka Eesti noored ja andekad esinevad Palladiumi nimelisel laval kolme päeva vältel. Kokku astuvad üles viis Eesti artisti: Beyond Beyond,  Lepatriinu, Mauno Meesit, Okym ja Go Away Bird. Armastatud Trad!Attacki on võimalik aga näha juba reedel Lattelecomi pealaval.

Positivuse festivali Lattelecomi pealava kütab üles 14. juulil USA alternatiivroki legend Pixies. Samuti astuvad festivali esimesel päeval üles ka Maxïmo Park, Grandmaster Flash, JP Cooper, Cigarettes After Sex, Nothing But Thieves, Aeroplane, Araabmuzik, Edavärdi, Get Your Gun, Beyond Beyond, Chris Noah, Makree, Okym & Tiiu, Margaret Glaspy,Trad.Attack!, Bandmaster, Singapūras Satīns, Matīss Čudars, Riga Improvisation Theatre, Dj Music Dj, Polifauna, Dj Oriole & VJ Linda Konone, Kosmodisk ja Mad Ant. 

15. juulil rõõmustab Lattelecomi pealaval kõiki muusikasõpru Briti poptäht Ellie Goulding. 

Lisaks Briti superstaarile, on võimalik laupäeval kuulata eri lavadel ka selliseid artiste nagu: Rae Sremmurd, Kamasi Washington, Austra, Rhye, Crookers, Kingdom, L.A. Salami, Raimonds Tiguls and Moonlight Sound Design, Dzelzs Vilks, Dagamba, Fakts, Dj Aspirin VS Toms Grēviņš, Teachers, Daddy was a milkman, Francobollo, Rachel Claudio & Rick Feds, Lepatriinu, Riga Improvisation Theatre, Comedy Latvia, Tehnikums, Vina, Platon Buravicky, Pachamama Beats, Sign Libra, Ares. 

16. juulil lõpetab Lattelecomi pealaval festivali suurejooneliselt omanäolise vokaalstilistika üle maailmas tuntust kogunud indie-rock-bänd Alt-J. 

Pühapäeval astuvad eri lavadel üles ka järgnevad artistid: The Lumineers, Mew, Jose Gonzalez, Ray Blk, Julia Jacklin, Pienvedēja Piedzīvojumi, Satellites LV, Mesa, Eska, Bucharest, Go Away Bird, Mauno Meesit, Südi, Tīna Šipkēvica , Woman Stand Up, Comedy Estonia, Kapelmeistars Group. 

Festivali lisainfo on saadaval SIIT! 

Copy
Tagasi üles