Trenn ja tervislik toitumine? Gwyneth Paltrow on bikiniides supernaine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv
Gwyneth Paltrow attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the Rei Kawakubo/Comme des Garv Foto: Evan Agostini/AP

44 ja imeline! Näitlejannast ettevõtja Gwyneth Paltrow veedab puhkust Lõuna-Prantsusmaal ning tundub, et naise karm dieet ja trennikava on vaeva ära tasunud.

«Käin trennis igal hommikul. Viin lapsed kooli, suundun trenni ja peale seda tööle. Mulle meeldib end hästi tunda ja ma tunnen end kõige paremini just nimelt siis kui saan liikuda. Olen hakanud nüüd ka raskustega treenima, et alaselja valudega toime tulla,» pajatas naine Women's Health Australia ajakirjale.

Paltrow puhkusefotod paljastad lisaks supervormile veel ühe põneva asjaolu. 2008. aastal lasi näitlejanna oma vasakule puusale tätoveerida C tähe, mis tähistas tema eksabikaasa, Coldplay laulja Chris Martini eesnime esimest tähte. Tänaseks on tätoveering naise kehalt kadunud.

Pilte puhkust nautivast Paltrowst näed SIIT.

Happy first day of actual summer! With ❤️ from @tousjewelry #cotedazure #goopgo #touslover #touspartner

Ein Beitrag geteilt von Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles