Valmistu Positivuseks: kõik, mida pead teadma suurejoonelisest festivalist

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Krists Luhaers

Iga-aastase muusika- ja kultuurifestivali Positivuseni on jäänud vaid loetud nädalad, ent paljud meist jätavad reisi planeerimise viimasele minutile. Et Lätis Salacgriva mändide all toimuvat melu täiel rinnal nautida, panevad festivali ürituse korraldajad kõigile festivalihuntidele südamele oma käigud ette planeerida ning on omalt poolt kõik andnud, et kõik muusikahuvilised kenasti üritust külastada saaksid. 

Üks soodsamaid ja mugavamaid viise, kuidas Positivus festivalile kohale saada on soetada bussipilet, mis viib muusikahuvilised Tallinnast ja Tartust otse Positivus festivalile ning toob ka tagasi.

14. juulil kell 10.30 väljub Tallinnast Positivuse festivalile eribuss ning üheotsa pileti hinnaks on 25 eurot ja 90 senti. Bussipileti saad juba eelnevalt soetada SIIT!

14. juuli hommikul kell 11.00 väljub ka Tartust Vanemuise teatri eest buss ning bussipileti hinnaks on samamoodi 25.90 eurot. Pileti saad soetada SIIT! 

Ka pole vaja muret tunda tagasisõidu pärast - Positivus festivalilt sõidab eribuss ka tagasi Tallinna, mis väljub 17. juuli öösel kell 01.30 festivali lähedusest, et kõik muusikasõbrad saaksid kogu programmist ka viimasel päeval maksimumi võtta. 

Kui sa mingil põhjusel tuled aga Riiast ja soovid naasta ka pärast festivali lõppu Riiga, sõidab Riia ja Posituvus festivali vahet Baltic Taxi, kuhu korraga mahub 4 inimest ning sõiduhind arvestatakse taksomeetri põhjal. Samuti väljub Lätist, Riiast ka spetsiaalne buss, mis viib megasoodsa hinna eest eriaegadel muusikasõpru kohale Posituvusele. Ent vahepeatusi buss ei tee. Bussi väljumisaegu on võimalik vaadata SIIT! 

Kui sa tuled festivalile aga enda autoga, tuleb auto parkida festivalile ettenähtud parkla alasse.

Kindlasti tasub meeles pidada, et parkla, festivali- või telklaalal on tule püstipanek keelatud ning parklaalal on ka igasugune grillimine keelatud. Autos võib aga soovi korral magada. 

Parkla piletihinnad on järgnevad:

Auto parkimine ühel sisenemisel parklasse maksab 10 eurot. Väljumisel kaotab pilet kehtivuse ning uuesti sisenemisel tuleb soetada uus parkimispilet. Parkimispass, mis maksab 25 eurot, lubab siseneda ja väljuda festivali ajal nii palju kui hing ihkab. Samad reeglid kehtivad ka mootorratta puhul - ühel sisenemisel tuleb tasuda 5 eurot, parkimispass maksab aga 15 eurot. Kui tulete aga haagissuvilaga, maksab ühekordne sisenemine 20 eurot. Parklapiletid saad broneerida SIIN! 

Pole veel festivali piletit soetanud? Positivuse korraldajad soovitavad rangelt osta pilet ametlikult edasimüüjalt, kelleks Eestis on Piletilevi. Seda just sellepärast, et möödunud aastate vältel on ilmsiks tulnud mitmeid petuskeeme, millega sulid on muusikasõpru tüssanud. 

3-päevane täishinnaga festivalipass maksab 80 eurot, koos telkimiskohaga 88 eurot. Ühepäevase pileti eest tuleb välja käia 40 eurot, 2-päevase eest aga 55 eurot. VIP pääse Festivalile maksab 250 eurot. 

Kuni 10-aastased lapsed saavad Positivus festivalile tasuta ning teismeeas noored saavad pileti soetada 50% soodsamalt. 

Piletid on võimalik soetada SIIT! 

Copy
Tagasi üles