Instagrami beibede raske elu: enamik naisi on mu välimuse peale kadedad ja meeste jaoks olen lihakäntsakas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherelle Neille
Cherelle Neille Foto: Instagram/chebella91

Küll on selfie queen'idel raske elu!

Instagram on ideaalne koht neile, kes oma edevust ei häbene ning pideva heakskiidu ja tähelepanu järele ihalevad. Üks sellistest «tüüpilistest» Instagrami neidudest on Inglismaal elav 26-aastane Cherelle Neille, kes The Sun'ile kurtis, et ilu pärast ei võta inimesed teda tõsiselt.

Naise «probleem» seisneb nimelt selles, et ta on enda sõnul liiga seksikas. Mehed näevad temas vaid trofeed, kellega on hea sõprade ees eputada. Nii on müüja ametit pidav Cherelle välja töötanud teooria, et lihtsama välimusega naistel on endale palju kergem kaaslast leida kui temsugustel tõelistel kaunitaridel. «Keskmise välimusega naise puhul keskendub mees rohkem oma väljavalitu iseloomule. Minusse armuvad mehed vaid minu välimuse tõttu ning ei vaevu mind päriselt tundma õppima,» kurdab Instagrami sensatsioon.

Lisaks on naisel probleeme ka tõeliste sõbrannade leidmisega. Enamik naise suguõdesid on temaga sõbralikud vaid näo ees, selja taga lastakse aga keeled valla. Naine on kindel, et tema välimus hirmutab inimesi, kuid samas ei soovi ta mitte mingil juhul olla kole. «Ehk saabub ka minu prints ühel heal päeval,» võtab naine oma mõttevälgatused kokku.

Cherelle silmipimestavat, kadedust tekitavat, larger than life Instagrami profiili näed SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles