Eesti lapsega juhtunud basseiniõnnetus vapustas Monaco vürstinnat (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürstinna Charlene
Monaco vürstinna Charlene Foto: NIVIERE/VILLARD/SIPA/NIVIERE/VILLARD/SIPA

Hiljuti levis internetis kohutav video sellest, kuidas üks poiss vajub basseinis vee alla ja kaotab teadvuse. Video jõudis ka Monaco vürstinna Charlene´i silme ette, kes oli videost šokeeritud.

Juuni alguses jagas Daily Mail fotosid ja videot sellest, kuidas Helsingis asuvas basseinis vajub vee alla väike poiss. Videos oli näha, kuidas poiss võitleb elu eest ja püüab kõigest jõust veepinnale saada.

Laps kaotas teadvuse ning hulpis vee peal ligi poolteist minutit, enne kui keegi väikemeest märkas. Tegemist on siiski õnneliku looga – tundmatu naisterahvas nägi veepinnal hulpivat last ning päästis tema elu. Tegemist oli 5-aastase Eesti poisiga, kelle ema oli väidetavalt sõbrannaga  sauna läinud, samal ajal jätnud lapse järelevalveta basseini. 

Endine ujumissportlane, Monaco vürstinna Charlene oli videost vapustatud ja pani inimestele südamele, kui oluline on ujumisoskus, vahendab Kroonika.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles