Venemaa superstaari Ëlka kontsert Tallinnas: ööpäev läbi olgu grillkana ja Mercedesega ei sõida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ËLKA
ËLKA Foto: Pressimaterjal

6. juulil festivali Õllesummer pealaval esinev Venemaa megastaar säästab siinseid korraldajaid küll jaburustest, kuid sellele vaatamata esitab ta managment eestlastele karme nõudmisi.

«Kassiliiva, Mike Tysoni pilti või mõnd muud seletamatut elementi talle lava taha vaja pole,» ütleb festivali korraldaja ja välisartistidega tegelev Tarmo Tuvike. «Samas on ta kindel, et ei soovi sõita Mercedesega, hotellitoas peab teda 24/7 ootama grillitud kanarind ja kontserdipaika on vaja vesipiipu. Ëlka ei tarvita alkoholi ega varu seda ka ülejäänud meeskonna jaoks, nagu artistid tihtipeale teevad.»

Seda, mille jaoks või mis põhjusel kummalisi nõudmisi esitatakse, staarid ei põhjenda ning seda nende käest ka keegi ei küsi. «Staar on staar ja kui ta tahab näiteks sooja, ilma gaasita limonaadi juua, siis pole see korraldaja asi hakata uurima, miks ta ei tahaks parem külma ja gaasiga nagu tavalised inimesed. Me pakume seda, mida küsitakse,» naljatleb Tarmo Tuvike vastuseks küsimusele, et mis võiks venelannal Mercedese vastu olla.

Loodame, et nõudmised täidetakse ja Vene megastaar jääb Eesti korraldajatega rahule!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles