Prints William ja hertsoginna Catherine: kas tunded on jahtumas või on kombereeglistik nii karm? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate
Prints William ja Kate Foto: Jonathan Brady/AP

Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine on olnud abielus juba kuus aasta. Nende perre on sündinud kaks kaunist last, kuid avalikkuse ees paar üksteise suhtes suuri tundeid välja ei näita.

Harvad on need juhud, kui kuninglikku paari võib avalikult õrnutsemas näha. Me kõik mäletame seda lühikest suudlust pärast paari abielutseremooniat Buckinghami palee rõdul. Milles peitub aga kiindumuse varjamise põhjus? Või on tõepoolest armastajate tunded jahtuma hakanud?

Ekspertide hinnangul on tegemist etiketiga, mida noor abielupaar teadaolevalt pea piinliku täpsusega jälgib. Taolised nõuded ei ole ettekirjutatud, see on pigem olnud Williami ja Catherine'i enda soov, et säilitada meedias professionaalne kuvand. Seetõttu ei hoia nad töökohutusi täites üksteisel isegi käest kinni. Seda seletatakse jällegi monarhide kätlemise kohustusega. Kui kuningliku pere liikmed täidavad tööülesandeid, kohtuvad nad paljude inimestega ning peavad kõigi nendega kätlema. Seeläbi segaks Williami ja Catherine'i omavaheline õrnutsemine n-ö töökohustusi.

Ajakirja Hello! kuninglik korrespondent Emily Nash kinnitas aga, et kuninglik paar on siiani õnnelikult abielus ja muretsemiseks pole põhjust. Kui tegemist on vähem formaalsete üritustega, võib maailma üht kõige kuulsamat abielupaari hellutsemas näha küll!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles