«Naabrist parem» finaalieelses osas pöörasid naabrid omavahel tülli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrist parem
Naabrist parem Foto: TV3

«Naabrist parema» viienda hooaja finaal pole enam kaugel ning võistlustules on omavahel neli perekonda, ent vaid üks publiku poolt parimateks naabriteks valitud paar saab korteriomanikuks. Finaalieelses osas olid aga pinged kruvitud taevani ning naabrid end tagasi ei hoidnud.

Finaalieelses osas hinnati kortereid terviklikult. Korter 1, Ida Isabel ja Rein-Erik pälvisid mitu kuldset rosetti – parim terrass, parim köök, parim korter.

«Ma ei ole näinud nii vihast vaidlust ja tulist lahingut veel žürii osas, kui käis korteri hindamine,» sõnas Alari Kivisaar.

Ühe kuldse roseti said Ida Isabel ja Rein-Erik saatejuhilt Alari Kivisaarelt ja ei pidanud kelleltki ära võtma. Teise kuldse roseti võtsid nad ära korter kolmelt, Meikaritelt, mille peale mõlemad Meikarite lapsed nutma hakkasid. Perekond Meikar arvab, et neil pole finaalist enam midagi oodata.

«Tal polnud isegi kahju seda kelleltki ära võtta,» sõnas Meikarite tütar Eliisa.

«Meid võeti sihikule,» ütles Kristi Meikar.

Kolmanda kuldse roseti, parima korteri eest, võtsid Ida Isabel ja Rein-Erik ära korter number neljalt, Janalt ja Siim-Stenilt. Kõik naabrid tegid suuri silmi ja olid väga üllatunud parima korteri tiitli saaja peale.

«See võit oli ikka täielik pauk. Ma ei saa aru sellest,» on Kristi Meikar nõutu.

«Täiesti arusaamatu. Mis tähed nüüd kokku põrkasid, et selline plahvatus toimus?» sõnas Rasmus.

«Ma arvan, et nad ei oleks pidanud võitma seda üldhindamist,» ütles Meikarite tütar Eliisa.

«Selle koha pealt me ka ei nõustuks,» sõnas Siim-Sten.

«Jah, poleks isegi seda oodanud. Aga nagu näete, võivad asjad võtta kummalise pöörde,» ütles saatejuht Alari Kivisaar.

Žürii andis ka punase roseti kõige halvemale korterile, mille pälvis korter 2, Rasmus ja Egle. Kuna neil oli punaseid rosette juba kaks, siis kolmanda saamine tähendas neile saatest lahkumist. Rasmus virutas roseti vastu maad ja oli väga vihane. Kuna viies paar, Candela ja Sven otsustasid siiski oma saatesse tulekust loobuda, sest saatest väljalangemine juhtus nii finaali-eel, said Egle ja Rasmus jätkata.

Kohe ootas Eglet ja Rasmust hea üllatus, sest kortereid said hinnata ka naabrid ise ning kõigi naabrite lemmikuks osutus just vastupidiselt žürii arvamusele korter 2 ehk Egle ja Rasmus. Uut kollast rosetti aga ei antud, seega tuli see võtta ära ühelt naabrite korteritelt. Egle ja Rasmus võtsid kuldse roseti ära korter 1-lt, Ida Isabelilt ja Rein-Erikult.

«Minu arust on irooniline, et nad said üldsisekujunduse eest punase, sest neil oli sisekujunduslikke vigu palju ja nüüd nad said selle eest kuldse roseti, mis nad võtsid meilt ära - korteri eest, mida kõik on terviklikuna väga kiitnud,» on Ida Isabel pahur. 

«Ida Isabel võiks küll enne natuke mõelda, kui midagi öelda. Võib-olla oligi see ta plaan, et saab meiega hästi läbi, äkki see oligi ette planeeritud tal,» ütles Rasmus.

21. juunil toimuv finaal tuleb põnev, sest pingerida on keeratud pea peale ning ka otsesaates pannakse naabrid omakorda proovile, mis võib seisu oluliselt muuta. Võiduauhind on magus – naabrid saavad oma kodu hinnast alla krõbeda sissemaksu summa - 16 000 eurot ning korterisse jääb ka kogu saate jooksul soetatud sisustus. Nii küündib auhind mitmekümne tuhande euroni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles