Marilyn Kerro saatekaaslane kukkus kuuendalt korruselt surnuks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Novoselova.
Ilona Novoselova. Foto: Youtube

13. juuni õhtul kukkus Moskva ühe kortermaja kuuendalt korruselt surnuks 29-aastane kunagine «Selgeltnägijate tuleproovi» osaleja Ilona Novosjolova.

Politsei hinnangul ei ole tegemist siiski kriminaalse juhtumiga ning kahtlustatakse enesetappu. Vene meedias spekuleeritakse, et Ilona võttis endalt elu peale elukaaslasega tülitsemist. Ka Eesti selgeltnägija Ilona Kaldre oli venekeelse portaaliga Limon suheldes kindel, et tema nimekaim võttis endalt elu ise. Venemaal elava Eesti nõia Marilyn Kerro sõnul oli tema vestlustest Ilonaga jäänud aga kõlama mõte, et Ilonal on veel palju plaane ees ning noorelt surra ta ei kavatse.

Ilona Novosjolova oli Venemaal tuntud maag, kes pääses saate «Selgeltnägijate tuleproov» finaali seitsmendal hooajal. 2013. aastal sattus ta koos sõbraga inimröövi ohvriks peale mida pöördus ka ise kriminaalsele teele. Vene meedias levivad kuuldused, et Ilona näol oli tegelikult tegemist mehega, kelle nimi oli varemalt Andrei.

Õnnetuspaika näed siit.

Marilyn Kerro ning Ilona Novosjolova:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles