Otse kohtuprotsessilt: saririkkuja Kalvi-Kallet ähvardab aastane vanglakaristus! (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi-Kalle kohtus
Kalvi-Kalle kohtus Foto: Toni Läänsalu

Täna toimus Pärnu Maakohtu Rapla kohtumajas istung Kalvi-Kalle Kruusamäe üle, keda süüdistatakse süstemaatilises juhtimisõiguseta sõitmises. Otsuse tegemine lükati edasi, sest vahepeal tabati juhtimisõiguseta Kalvi-Kalle taas autoroolist. Meest ähvardab nüüd kuni aastane kinnipidamine.

Driftikunn on varemgi sama paragrahviga kohtu all olnud, toona määrati talle karistuseks 353 tundi üldkasulikku tööd. Sel korral Kalvi-Kalle nii kergelt ei pääse, kuna viimase üheksa kuu jooksul on nooruk jäänud lubadeta sõitmise eest vahele suisa viiel korral. Viimati juhtus see 3. juunil, mil saririkkuja tabati roolist Tallinna linnas. 

Prokurör Milvi Pruus hurjutas tõsielusarja kangelast kohtusaalis: «Oli ju kokkulepe, et enam ei sõida, nüüd ootab teid vangimaja!» Milline tuleb karistus, selgub lähiajal.

Selle rikkumise eest on maksimaalne vanglakaristus kuni üks aasta. Kalvi-Kallele ei oleks see esimene kord vanglaleiba maitsta. Viimati viibis ta kinnipidamisasutuses eelmisel sügisel, mil talle määrati kaks kuud vanglakaristust sissemurdmise ja varastamise eest. Kalvi-Kalle Kruusamäe kallim Helen Kõpp täna istungil ei viibinud, sest Kalvi-Kalle sõnul on nad suured inimesed ja saavad ise hakkama. Kas Helen ootab Kalvi-Kalle ära, kuniks too vangis on, vastas Kalvi-Kalle: «Arvan, et ootab küll.» 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles