Khloe Kardashian kaalub Kim Kardashiani palvel tema kolmanda lapse surrogaatemaks hakkamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian & Kim Kardashian
Khloe Kardashian & Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Tõsielustaari Kim Kardashiani unistus võib täituda, kuna tema õde Khloe Kardashian kaalub surrogaatemaks hakkamist.

Tõsielusarja «Keeping Up With The Kardashians» 13. hooaja lõpus üllatas Kim Kardashian sarja fänne, kui arutas oma õega surrogaatemaks hakkamise võimalust. Algselt oma õe ettepanekut tögamiseks pidanud Khloe Kardashian küsis: «Kui palju sa oleksid nõus mulle selle eest maksma?»

Mõttevahetus jätkus, kui Khloe lisas eelnevale: «Kuidas ma oma poissõbrale ütleksin, et olen rase, aga laps ei ole ei sinu ega minu oma?». Lisades hirmu, et siis peaks inimesed neid kaht imelikeks. 

Kim Kardashian vastas õe ettepanekule, et mõtleb selle üle tõsiselt ning jaatav vastus tähendaks talle kõike. Tema sõnul on arstid hoiatanud, et lapse kandmine on talle endale liiga ohtlik.

Khloe Kardashoian külastas seejärel oma õe palvel viljakuskliinikut, et teha kindlaks tervislik seisund ning võime kanda last. Pärast positiivset vastukaja ütles Khloe: «Tunnen end kergendatult, et olen võimeline lapsi saama. Nüüd on mul palju asju millele mõelda, olen ristteel.»

Kim Kardashian, kes on juba kahe lapse ema, ei ole teinud saladust, et viljastumine on tema jaoks olnud keeruline. Tõsielustaar ütles oma hiljutises intervjuus, et ta ei kavatsegi nii lihtsalt alla anda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles