Salajased lindistused paljastavad: printsess Diana üritas end tappa nädal pärast pulmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana
Printsess Diana Foto: SCANPIX

«Üritasin oma randmed läbi lõigata nädal pärast pulmapidu,» pihtis printsess Diana oma elu ajal. Meeleheites ja õnnetu printsess avaldas oma saladused biograaf Andrew Mortonile, kes nüüd, 20 aastat hiljem salajased lindistused päevavalgele tõi.

Printsess Diana oli vaid paar nädalat enne oma muinasjutulisi pulmi nii kohutavalt meeleheitel, et üritas endalt elu võtta.

Rahva silmis elas Diana unelmate elu ja naisest sai imekiirelt rahvuslik aare. Paraku oli tema imekauni naeratuse taga peidus depressioon ja söömishäired, kirjutab DailyMail. Printsess Diana oli vaid mõned nädalad enne oma muinasjutulisi pulmi nii kohutavalt õnnetu, et üritas endalt elu võtta.

Prints Charles ja Diana abiellusid aastal 1981 Püha Pauli katedraalis ning suursündmust jälgis toona üle 750 miljoni inimese, kel polnud õrna aimugi, et sõlmitav liit on juba eos hukule määratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles